20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

SİVRİHİSAR’DA KONSER COŞKUSU

Uluslar arası Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan Ezgi Eyüboğlu, Eser Eyüboğlu ve Eskişehir’in güçlü sesi Mithat Körler unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Sivrihisar Nasreddin Hoca Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk günün de sahne alan sanatçılar, festivale katılan on binlerce insana unutulmaz bir akşam yaşattılar. Eskişehir’in güçlü seslerinden birisi olan Mithat Körler ilk olarak sahneye çıkan isim olurken, verdiği konser ile keyifli dakikalar yaşattı. Gecenin devamında sahneye çıkan Ezgi Eyüboğlu ve Sivrihisar’da çekilen Gönüldağı dizisinin ünlü oyuncusu Eser Eyüboğlu birlikte verdikleri konserle unutulmaz bir gece yaşattılar. Sivrihisar’da sahneye çıkan sanatçılara Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü teşekkür ederek Sivrihisar anısına plaket takdim etti. Başkan Yüzügüllü “Uluslar arası Nasreddin Hoca Festivalimizi coşkuyla kutluyoruz. Nasreddin Hocanın torunları olarak sizleri burada ağırlamaktan çok mutluyuz. 3 gün boyunca birbirinden keyifli konserlerimizle sizlerle birlikte olacağız” dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar