16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

SOSYAL MEDYA VE ÜRÜN FOTOĞRAFÇILIĞI

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nin, sosyal girişimcilere yönelik “Sosyal Medya ve Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimine katılan gençler, fotoğrafçılığın inceliklerini uzmanından öğrendi.

Tepebaşı Sosyal Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirilen eğitim çalışmaları sürüyor.

Sosyal girişimcilere yönelik düzenlenecek, “Sosyal Medya ve Ürün Fotoğrafçılığı” eğitimi de 18-35 yaş arası sosyal girişimcilerin katılımı ile gerçekleştirildi. Ücretsiz olarak düzenlenen ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD)birliğindeki eğitimde katılımcılar, fotoğrafçılık hakkında teknik eğitimin yanı sıra pratik yapma şansı da yakaladı. Sosyal girişimciler, EFSAD’dan Mehmet Baycan’ın verdiği eğitime katılan sosyal girişimciler, Tepebaşı Belediyesi ve EFSAD’a teşekkür etti. Eğitim sonunda gençlere katılım belgesi de takdim edildi.

Gençler, Tepebaşı Kuluçka Merkezi’ne 0 (538) 876 38 37 numaralı telefondan ya da “tepebasikulucka” adlı instagram hesabından ulaşabiliyor.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Kültür-Sanat Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar