3 Mayıs 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici’ye Anlamlı Ziyaret

İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Yaşar Bildirici, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Milli Zafer ilkokulu Öğrencilerini makamına kabul etti. Doç. Dr. Yaşar Bildirici, temsili olarak müdürlük koltuğuna oturan öğrencilerimizin istek ve temennilerini dinledi ve öğrencilerimizin bayramlarını kutladı.

Doç. Dr. Yaşar Bildirici, öğrencilerimizin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Sağlıklı bir gelecek için bilinçli ve sorumlu bireyler olmanın önemini vurguladı. Doç. Dr. Bildirici, öğrencilerimize sağlık hizmetlerinin önemini anlatarak kendi sağlıklarına nasıl daha iyi dikkat edebileceklerini anlattı.

Bu anlamlı buluşmanın ulusal egemenlik ve çocuk haklarına olan inancı pekiştirdiğini belirten Doç. Dr. Yaşar Bildirici, öğrencilerimizin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığını ve gelecekteki liderlik potansiyellerini desteklediğini ifade etti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, çocukların geleceğe olan inancının simgesi olduğunu belirten Bildirici, bu anlamlı günü çocuklarımızla birlikte kutlamanın ulusal ve evrensel değerleri pekiştirmek adına büyük önem taşıdığını dile getirdi ve öğrencilere hediyelerini vererek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sağlık Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar