16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Dünya Hemşireler Haftası Şehir Hastanesinde kutlandı

12-18 Mayıs Dünya Hemşireler Haftası nedeniyle Eskişehir Şehir Hastanesi fuaye alanında program gerçekleştirildi.

Eskişehir Şehir Hastanesinde gerçekleşen programa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr.Turhan Sulhan Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici ve hastane personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

Programa saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasından ardından Hastanemiz en genç hemşiresi Kadir Can Taştemir konuşmasında;

Genç bir hemşire olarak , hayatını bu işe adamış sağlık çalışanı abilerim ve ablalarım ile çalışmaktan heyecan duyuyorum. Onların bize rehberlik ederek, mesleğin zorluklarını anlatarak bizim en iyi şekilde eğitim almamızı sağlıyorlar. Gelecekte bu mesleği devam ettirecek olanlara bırakacağımız mirasımız, bugün yaptığımız çalışmalar ve birbirimize aktardıklarımızdır.

Hastanenin 30 yılını tamamlamış hemşirelerinden Elnar Kirez konuşmasında;

Bu mesleği diğerlerinden ayıran en öenmli şeylerden birisi de önceliğimiz insan sağlığı olduğu için gece gündüz, bayram ve özel bir gün ayırt etmeksizin her zaman güler yüzümüzle, enerjik tavrımızla bilgimizi her zaman güncel ve taze tutarak aynı dinamizmle hareket etmek zorundayız. Hemşire aklıyla bakar, yüreğiyle hisseder, bilgisiyle hayat verir. Dünya Hmeşireler Haftamız Kutlu olsun.

Hastanemiz Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici yaptığı konuşmasında;

Hemşirenin kız kardeşi simgesiyle öne çıkmış modern hemşireliğin kurucusu azimle çalışan ve herkese kucak açan Florence Nightingale’in doğum günü Dünya Hemşireler günü olarak kutlanmaktadır. Pandemi sürecinin başından bugüne kadar fedakârca çalışan, vefanın ve hürmetin en iyisini hakeden başta tüm hemşirelerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın Dünya Hemşireler Haftasını kutluyorum. Gerek pandemi ve yakın zamanda yüzyılın afeti olarak adlandırılan depremde vefat eden sağlık çalışanlarımızın ve tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Vekili Dr. Turhan Sulhan konuşmasında;

Ülkemizin her köşesinde sağlık hizmetinin farklı basamaklarında insan ve toplum için büyük bir fedakârlıkla ve sabırla görevlerini yerine getiren bu kutsal ve onurlu mesleğin mensubu tüm hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Haftasını kutlarım, başarılarının devamını diliyorum.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge konuşmasında;

Sağlık hizmeti sunumunun önemli bir parçası olan her şartta görevin özveriyle özenle ifa eden, pandemi ve son zamanda yaşanan deprem felaketinde göstermiş oldukları gayret ve mücadele için hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum ve tüm hemşirelerimizin Dünya Hemşireler Haftasını kutluyorum.

Hastanemizde görev yapan meslekte en yeni ve mesleğinde 30 yıl ve üzeri hizmet veren hemşirelerimize günün anlam ve önemi anısına plaket takdim edildi.

Program pasta kesimi sonrasında toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sağlık Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar