16 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası

Eskişehir Sağlık Sen 1-7 Aralık Acil Sağlık Hizmetleri Haftası Kapsamında;

İl Ambulans Servisi Çalışanlarınıza, Komuta Kontrol Merkezi Çalışanlarına, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Çalışanlarına, Hastane Acil Servis Çalışanlarına ve UMKE görevlilerine düzenlediği yönelik moral gecesi büyük bir coşkuyla kutlandı.

Açılış konuşmasında Eskişehir Sağlık Sen Şube Başkanı Hasan Hüseyin KÖKSAL;

Sağlık Sen’in 112 Acil Servis İstasyonlarında görev yapan sağlık çalışanları için sendikal kazanımları anlattı. “Ölüm ile yaşam” arasındaki o ince çizgide zamanla yarışarak hayat kurtarmak için 112 Acil Servis Çalışanlarının özverili çalışmalarına değinen Hasan Hüseyin KÖKSAL 112 ailesinin büyük bir aile aile olduğunu bir kez daha görmüş olduk dedi. Moral gecesine katılım sağlayan İl Ambulans Servisi Başhekimi Sayın Veli Görkem PALA'ya, tüm meslektaşlarına ve geceyi düzenleyen Odunpazarı İlçe Başkanı Yasin ÖZKARA’ya teşekkürlerini sundu.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sağlık Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar