20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sağlık Müdürü Engelli Çalışanlarla Sabah Kahvaltısında Buluştu

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge, Engelliler Haftasının önemine vurgu yapmak ve personeller arasında kaynaşmayı sağlamak amacıyla kurumlarımızda çalışan engelli sağlık çalışanlarıyla sabah kahvaltısı programında Eskişehir Şehir Hastanesinde bir araya geldi.

Eskişehir Şehir Hastanesi personel yemekhanesinde düzenlenen kahvaltı programına Eskişehir Şehir Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Erdinç ÖZKURT, Destek Hizmetleri Başkanı Dr. Seydi Ahmet GÜLLÜ, tüm hastane idarecileri ve Sağlık Müdürlüğü yöneticileri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge: Kahvaltı programına katılan özel ve kıymetli sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Tüm özel çalışanlarının yanında olduklarını kaydeden Bilge: Sağlık Müdürlüğü ve sağlık idarecileri olarak her zaman özel çalışanlarımızın sorunlarını dinleyip çözüm bulma noktasında gayret içinde olacaklarını da söyledi. Pandemi nedeniyle ara verdiğimiz bu tür buluşmaları geleneksel hale getirerek devam edeceklerini de sözlerine ekledi. Daha sonra Prof. Dr. Uğur Bilge; Tarım ve Orman Bakanlığının hediye etmiş olduğu çam fidanlarını engelli çalışanlara takdim etti.

Kendilerine gösterilen ilgiden ötürü oldukça mutlu olan engelli sağlık çalışanları İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Uğur Bilge’ye ve Sağlık idarecilerine teşekkür ettiler.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sağlık Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar