29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Personel Ayak Tenisi Turnuvasında şampiyon belli oldu

Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “38. Geleneksel Bahar Şenlikleri” kapsamında düzenlenen Personel Ayak Tenisi Turnuvası sona erdi. Anadolu Üniversitesi Tenis Kortlarında gerçekleştirilen turnuvanın final maçını SKS Spor İşleri Şube Müdürü Öğr. Gör. Hakan Sivriservi başta olmak üzere çok sayıda kişi takip etti.

Şampiyon Açıköğretim Fakültesi oldu

Toplam 4 grupta ve 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada finale isimlerini yazdıran takımlar Açıköğretim Fakültesi ve Koruma Güvenlik Müdürlüğü oldu. Turnuvanın şampiyonu ise 2-0’lık sonuç ile AÖF oldu. Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı turnuvayı üçüncü sırada bitirdi.

38. Geleneksel Bahar Şenlikleri Spor Etkinliklerinde Anadolu Üniversitesi öğrencileri ile akademik ve idari personeli Sentetik Çim Saha Personel Turnuvası, Personel Karma Voleybol Turnuvası, Öğrenci Halı Saha Turnuvası, UİB Halı Saha Turnuvası, Öğrenci Voleybol Turnuvası ve Öğrenci Basketbol Turnuvası başta olmak üzere farklı branşlarda madalya için mücadele edecek. 38. Geleneksel Bahar Şenlikleri Spor Etkinlikleri mayıs ayına kadar devam edecek, etkinliklerin sonunda ise “Anadolu Üniversitesi Spor Ödülleri 2024” töreni düzenlenecek.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar