29 Nisan 2024 Pazartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

“Yalnız Şampiyon!”

İstanbul'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası Master Class Vücut Geliştirme kategorisinde Türkiye şampiyonu olan Okan Korkut, “Diğer illerde krallar gibi karşılanan arkadaşlarımı kıskandım” diyerek Marmaris’te yalnız bırakılmasına sitem etti. 35 yıldır vücut geliştirmeyle ilgilenen ve aktif olarak spor yapan Korkut, 50 yaş üzeri kategoride elde ettiği zaferle Milli takıma seçildi.

Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerine katılma hakkı kazanan Okan Korkut, 2 Mayıs'ta İspanya'da düzenlenecek şampiyonada Türkiye'yi temsil etmek için hazırlıklarına başladı. Korkut, kendi kategorisindeki yarışmalarda elde ettiği başarıların yanı sıra, spor salonunda tek başına geçirdiği zorlu antrenman süreçleriyle de dikkat çekiyor.

“Ekip Falan Yok… Tamamen Yalnızsınız!” 

Sporcu, yaptığı açıklamada, "Bu çok meşakkatli bir spor. Öyle insanların uzaktan görüp hani değerlendirdikleri gibi değil aslına bakarsanız. Yani beslenmesiyle, uyku düzeni ile yaşam standartlarıyla, antrenman programlarıyla maddi ve manevi içine koyduklarınızla çok meşakkatli bir spor başarının gelmesi cidden ciddi disiplin gerektiren bir spor. Dolayısıyla zorlu süreçler yaşıyoruz. Ben 14 haftalık bir hazırlık programıyla Türkiye Şampiyonu oldum. Şimdi önümde 6 haftalık ikinci yarısı var işin, asıl hedefimiz olan Avrupa şampiyonluğu için hazırlanıyoruz. Zorlu bir süreç tek başınızasınız. Sadece eşim, çocuğum ve burada mesai arkadaşlarım yanımda." dedi.

“Diğer İllerde Şampiyon Olan Arkadaşlarımı Kıskandım, Yalnız Bırakıldım”

Ancak Korkut, başarılarına rağmen bazı eksikliklerin hissedildiğini belirtti. Kendisine yönelik herhangi bir tebrik alamadığını ifade eden Korkut, "Aslına bakarsanız burada çok fazla bir şeyi umut etmemeyi öğrettiler bize. Ama en azından bir tebrik edilmek isterdim. Yani bir telefon gelseydi de keşke aferin be işte Marmaris sporcusu Türkiye Şampiyonu olmuşsun, Milli takıma girmişsin deselerdi keşke. Şimdi biz birçok sporcu, eşimiz, dostumuz bu yarışmalarda değişik kategorilerde derece alan birinci olan, kendi yaşadıkları yerlere döndüklerinde; tabi biz bir birlerimizi sosyal medyadan takip ediyoruz. Onları paylaşımlarını gördüğüm zaman inanın kıskanıyorum." şeklinde konuştu. 

Korkut'un başarısı, Marmaris ve Türk spor camiası tarafından gururla karşılandı. Başarılı sporcu, Avrupa Şampiyonası'nda ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek ve büyük bir başarıya imza atmayı hedefliyor. MAG



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar