27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Down Sendromlu Futsal Millî Takımımız Finalde

TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Özel Sporcular Federasyonu bünyesindeki Down Sendromlu Futsal Millî Takımımız, Antalya'da devam eden 2. Dünya Spor Oyunları'nda (Trisome Oyunları) tarih yazmaya devam ediyor.

Son Avrupa Şampiyonu Down Sendromlu Futsal Millî Takımımız, yarı final maçında Meksika'yı Birkan Dikici, Anıl Koçak, Hami Haldiz ve Resul Orakçı'nın (2) golleriyle, 5-2 mağlup ederek finalde son Dünya Şampiyonu Brezilya'nın rakibi oldu.

Yarı final maçında İtalya'yı 11-3 yenen Brezilya ile Millîlerimizi karşı karşıya getirecek olan final müsabakası yarın saat 13.30'da başlayacak. İtalya ile Meksika arasında oynanacak olan üçüncülük maçı ise saat 12.00'de oynanacak.

Türkiye Futbol Federasyonu olarak, Down sendromlular futbolunun ülkemizde temellerinin atıldığı ilk günden itibaren destek vermekten büyük gurur duyduğumuz Futsal Millî Takımımıza bu tarihi finalde başarılar dileriz.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar