27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

2024 Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası Başlıyor


Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası Başlıyor

Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda bir çok kez derece yapmış şampiyonların da dahil olduğu, 25 ülkeden 600’ün üzerinde sporcuya ev sahipliği yapan ve ülkemizde gerçekleşen en fazla katılımın olduğu uluslararası turnuvalardan biri olan bu büyük ve prestijli turnuva, Akdeniz sahillerinin en gözde noktalarının başında gelen Antalya’da tüm heyecanıyla başlıyor.

Efsane şampiyonlarımız Yaşar Doğu , Hamit Kaplan ve Vehbi Emre’nin isimlerini taşıyan turnuva, Olimpiyatlara kısa bir süre kala şampiyonların güçlerini göstermesi, kendilerini test etmesinde büyük bir olanak olduğu için birbirinden çekişmeli mücadelelere sahne olması bekleniyor.

Yarın başlayacak organizasyon öncesinde Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’nın teknik toplantısına, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Türk Güreş Vakfı Başkanı Ahmet Ayık, UWW Protokol Direktörü Önder Yakşi, Dünya Güreş Birliği (UWW) Delegesi Lütfü Atay, antrenörler ve davetliler katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Dr. Şeref Eroğlu, “Ülkemize, güzel Antalya’mıza hoşgeldiniz. Hepinizin bildiği gibi bu sene Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvamızı cennet ilimiz Antalya’da yapıyoruz. 25 ülkeden 600’ün üzerinde sporcumuz burada. Değerli şampiyon abilerimizin adına yapmış olduğumuz bu turnuvada bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere, şahıslarınıza ve ülkelerinize ayrı ayrı Türkiye Güreş Federasyonu olarak teşekkürü bir borç biliyorum. Ben bu şampiyonamızın hayırlı olmasını diliyorum ve kazasız belasız güzel maçların olduğu bir turnuva diliyorum. Herkese şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

7-10 Mart tarihleri arasında Kepez’deki Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleşecek Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Turnuvası’na, Türk sporunun sancaktarı güreşçilerimizi desteklemek ve birbirinden heyecanlı mücadelelere tanıklık etmesi için tüm güreşseverleri bekliyoruz



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar