29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehirspor taraftarları transfer yasağın kalkışını kutladı

Eskişehirsporlu taraftarlar, kulübün transfer yasağının 4 yıl aradan sonra kaldırılmasını meşalelerle kutladı.

Erkan Zengin transferi sebebiyle Eskişehirspor ile Trabzonspor arasında devam eden hukuki süreç, kırmızı siyahlı kulübün gerekli ödemeyi yapmasının ardından son buldu.

Eskişehirspor'da 4 yıl aradan sonra transfer tahtasının açılmasını kutlamak isteyen çok sayıda taraftar, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'ne geldi.

Tesislerde tezahüratlarda bulunan taraftarlar, meşaleler ve şarkılar eşliğinde eğlendi.

Tesislere gelen Kulüp Başkanı Erkan Koca ve yönetim kurulu üyeleri transfer yasağının kaldırılmasını birbirlerine sarılarak kutladı.

Kulüp Başkanı Erkan Koca, tesislerde yaptığı açıklamada, Eskişehir'in son zamanlardaki en mutlu gecesini yaşadıklarını söyledi.

Kulübün 7 transfer dönemi sonrasında transfer tahtasını açtıklarını kaydeden Koca, "Bu transfer tahtasını açmakta bize destek veren başta Eskişehir Valimiz Sayın Erol Ayyıldız beyefendiye, AK Parti İl Başkanımız Sayın Zihni Çalışkan beyefendiye, geçmiş dönemdeki başkanımız sayın Mehmet Şimşek beyefendiye, kaptanımız Sezgin Coşkun'a Onur Bayramoğlu kaptanımıza, Sinan Ören kaptanımıza, kulüp müdürümüz Gökay Bey'e çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

"Bundan sonra çile çekmek istemiyoruz"

Koca, kulüp olarak çok zorlu bir süreçten geçtiklerini vurgulayarak, "Bundan sonra çile çekmek istemiyoruz ve doğru adımlarla, doğru işlerle Eskişehirspor'un şampiyonluklarını konuşmak istiyoruz. Bu liglerin Eskişehirspor'a layık olmadığını düşünüyoruz. Üst liglerde, üst sıralarda 'Süper' denilen ligde olması için elimizden gelen ne varsa ve ne gerekiyorsa yapmak için gece gündüz çalışacağız." ifadesini kullandı.

Trabzonspor kulübüne borcun ödenmesiyle söz konusu dosyanın tamamen kapandığını dile getiren Koca, "Eskişehirspor'umuzun önünde Trabzonspor borcu diye bir borç kalmamıştır. Tüm şehre, tüm camiaya bizi sevenlere, bize destek olanlara, bize dua edenlere herkese çok teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu.

Koca, prensipte anlaştıkları futbolcular olduğunu, kadrolarına katacakları yeni isimlerle maçlara çıkmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ise Eskişehirspor'un sancılı sürecinin kulüp yetkililerinin transfer yetki belgesini ellerine almalarıyla sona erdiğini ifade etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na süreçteki katkılarından dolayı teşekkür eden Çalışkan, şunları kaydetti:

"Zor bir süreç, sancılı bir süreç. Belki bundan sonrası için de çok büyük umut vaat eden ama her zaman olduğu gibi 'Yaşasın Eskişehirspor' diyebileceğimiz bir süreç. Arkadaşlarımızın aklı selim, yüreğini ortaya koyarak her şeyden vazgeçerek önce Eskişehir'i önceleyen bir yaklaşımıyla sonuçlandı."

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar