25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Seyitgazi Belediyespor’dan Yeni Transfer

Seyitgazi Belediyespor’dan Yeni Transfer
  • 14 Eylül 2022 Çarşamba
  • 888 kez okundu

1. Amatör Lig Takımı Seyitgazi Belediyespor Bomba Bir Transferle Yoluna Devam Ediyor

Hoş geldin İhsan Çakmak

Seyitgazi Belediyespor, transfer çalışmaları kapsamında Kırkaspor kaptanı İhsan Çakmak’la yaptığı görüşmelerden sonra İhsan Çakmak’ı kadrosuna dahil etti.

Kulüp Başkanı İsmail Erkara: "Bizler yönetim kurulu olarak transfer çalışmalarımıza titiz bir şekilde devam ediyoruz. Yeni transferimiz İhsan Çakmak kardeşime hoş geldin dileklerimi iletiyorum. İnşallah yaptığımız ve yapacağımız transferlerle 1. Amatör Ligden Süper Amatör Lige çıkmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Takımıza büyük katkıları olan Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe’ye teşekkür ediyorum. Başkanımız Uğur Tepe’nin takımımıza maddi ve manevi büyük katkıları olmuştur. Bu desteklerinden dolayı şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerim adına Seyitgazi Belediye Başkanımız Uğur Tepe’ ye teşekkür ediyorum" dedi.

"Kadromuzu güçlendiriyoruz"

Seyitgazi Belediyespor Antrenörü Mustafa Tuna, transferle ilgili , "Uzun yıllardır Amatör Ligde top koşturan İhsan Çakmak kardeşimiz takımımıza katıldı. Kendisine hoş geldin dileklerimi iletiyorum. Yeni sezonun, başta Seyitgazi Belediyespor’ umuz olmak üzere tüm camiamız için kazasız,belasız ve sakatlık durumu yaşanmadan geçmesini temenni ediyorum." dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar