20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ŞAMPİYON ÖĞRETMEN ŞAMPİYON FABRİKASI GİBİ

ŞAMPİYON ÖĞRETMEN ŞAMPİYON FABRİKASI GİBİ
  • 14 Eylül 2022 Çarşamba
  • 994 kez okundu

MMA İl Temsilcisi, MMA ve Wushu Antrenörü, ISKA Kick Boks Dünya 3.sü, Wushu Balkan 2.si Milli Sporcu Murat Canpolat kendisi gibi şampiyon sporcular yetiştirmek için büyük çaba harcıyor.

Aynı zamanda MY Kolej’de Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni olarak da okulunun gençlerine sporu sevdiren Murat Canpolat’ın yeni hedefi öğrencisi Emrah Sevinç’i MMA Avrupa Şampiyonluğu kürsüsünde görmek.

2021 yılında yapılan Avrupanın en prestijli organizasyonlarından birisi olan Vendetta Fight Night Europe Şampiyonasında MMA (Mixed Martial Arts- Karışık Dövüş Sanatları) Antrenör Murat Canpolat’ın sporcusu Mehmet Ali Taşkıran’ın Şampiyon olmuştu, ve yine Canpolat’ın antrenörlüğünü yaptığı Gençler Kategorisinde 2019 yılında İtalya’da yapılan Dünya Şampiyonasında Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın’ın oğlu Furkan Yasir Yalçın’ın  Dünya Şampiyonu olarak dönmesiyle kendisi gibi şampiyonlar yetiştiren adam olarak adından oldukça söz ettirdi. Şampiyon Öğretmen Şampiyon Fabrikası gibi yorumlar yapılan başarılı Antrenör evli ve bir kız babası.

Şimdi ise yeni bir şampiyon adayını daha Avrupa Şampiyonasına hazırlayan Murat Canpolat “Hedefimiz Sporcumuz Emrah Sevinç ile birlikte yine Avrupa’nın zirvesinde Türk Bayrağını dalgalandırmak. Bunun için çok çalışıyoruz. İnşallah güzel sonuçlarla döneceğiz. Bize destek olan dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar