25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

GSB SPOR OKULLARI ve ENGELSİZ GSB SPOR OKULLARI AÇILIŞIMIZ GERÇEKLEŞTİ

Yenikent Şehit Anıl Gül Spor Salonunda gerçekleşen açılış törenine, İl Müdürümüz Abdulselam ER, İl Şube Müdürlerimiz, Yurt ve Gençlik Merkezi Müdürlerimizle birlikte, sporcularımız, antrenörlerimiz ve birçok velilerimiz katıldı.

Açılış konuşması yapan İl Müdürümüz Abdulselam ER, “Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak, çocuklarımızın ve gençlerimizin yaz aylarını daha verimli ve etkili geçireceği günlerin başlangıcı olacak GSB Spor Okulları ve Engelsiz GSB Spor Okulları açılışımızı yapıyoruz.” dedi.

İl Müdürlüğü adına çok heyecanlı olduğunu dile getiren ER, Cimnastikten kareteye, judodan güreşe, taekwondodan basketbola tüm branşlarda çocuklarımızın spor yapabileceği alışkanlıklarının değiştiği, hayatına sporu kattığı yarınları hedefliyoruz. Ayrıca, bunların yanında başta Yüzme Bilmeyen Kalmasın, ev hanımlarımızın ve çalışan kadınlarımız için Evinin Sultanları, engelli bireylerimize yönelik Mutlu Çarşamba ve birçok projemizle Gençlik ve Spor Bakanlığımızca daha çok çalışacağız.” dedi.

Öte yandan, Eskişehir Halk Oyunları ekibi ve Gençlik Merkezi Müzik Grubumuz açılışımıza renk katarak, törende keyifli anlar yaşattı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar