24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

YAZ FUTBOL OKULLARI BAŞLIYOR

Tepebaşı Belediyesi’nin 7-16 yaş arası çocuklar için gerçekleştireceği Yaz Futbol Okulları 24 Haziran Cuma günü başlıyor.

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirli çocukların spor ile buluşarak sağlıklı aktivitelere ulaşması için çalışmalarına devam ediyor.

Bu kapsamda gerçekleştirilecek olan Yaz Futbol Okulları da Tepebaşı Belediyesi’nin 3 spor merkezinde düzenlenecek. Yunus Emre Spor Tesisileri, Ediz Bahtiyaroğlu Sahası ve Behiç Erkin Sahası’nda, 7-16 yaş arası çocuklar, yaz boyunca uzman eğitmenler gözetiminde futbol öğrenecek. Yaz Futbol Okulları için kayıtlar da yine 3 merkezde yapılacak.

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen spor faaliyetleri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 44 26 numaralı telefondan Mavi Masa’ya ulaşabiliyor.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar