25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

“GİDENİ ZORLA TUTMAYIZ”

“GİDENİ ZORLA TUTMAYIZ”
  • 18 Haziran 2022 Cumartesi
  • 792 kez okundu

Yeni sezon öncesi başkanv ekili erkan koca “Kadroyu korumak istiyoruz.  Ancak gitmek isteyeni zorla tutacak halimiz yok. Biz 3. Lig’de kadromuza güveniyoruz. Teknik adam konusunda da en kısa sürede sorunu çözeceğiz” dedi.

“KADROMUZA GÜVENİYORUZ”

Eskişehirspor başkan vekili Erkan Koca takımdaki tüm oyuncuları tutmak istediklerini söyledi. Koca “Yönetim olarak önceliğimiz kadroyu korumak. Belki 1-2 oyuncumuz ile yollarımız ayrılabilir. Kendilerini takımda tutmak istiyoruz ancak gitmek istiyorlar. Gideni zorla tutacak halimiz yok. Biz 3. Lig’de kadromuza güveniyoruz. Oyuncularımızla sürekli görüşmelerimiz sürüyor” dedi.

“NETİCEYE BAĞLAYACAĞIZ”

Koca ayrıca “Transfer yasağını kaldırmak çok zor.  Gündemimiz kadroyu korumak. Oyuncularla görüşmelerimiz olumlu. İskelet kadromuzdan fazla bir dağılma olmayacak” dedi. Teknik adam konusunda da  Koca, “Yeni teknik direktörün belli olmasıyla ilgili de görüşmeler sürüyor. En kısa sürede bu iki konuyu neticeye bağlayacağız” dedi.

 

istikbalgazetesi

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar