29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

TEPEBAŞI’NIN ÖZEL SPORCULARI MADALYALARI TOPLADI

TEPEBAŞI’NIN ÖZEL SPORCULARI MADALYALARI TOPLADI
  • 18 Mayıs 2022 Çarşamba
  • 1916 kez okundu

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü özel sporcuları Göktan Işın ve Serhat Emir Güngör, Eskişehir Özel Sporcular İl Yüzme Şampiyonası’nda katıldıkları her yarışta birinci olarak toplam 17 altın madalya kazandı.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, faaliyet gösterdiği spor branşlarında dereceler elde etmeye devam ediyor.

Son olarak 10-12 Mayıs Tarihleri Arasında Eskişehir Yenikent Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen Eskişehir Özel Sporcular İl Yüzme Şampiyonası’na katılan down sendromlu özel sporcular Göktan Işın ve Serhat Emir Güngör girdikleri her yarışta birinci olarak toplam 17 altın madalya kazandı. Işın ve Güngör ayrıca Özel Sporcular Türkiye Şampiyonası’na katılım için gerekli barajları da geçerek Eskişehir’i temsil etmeye hak kazandı.

Öte yandan 10 Yaş İl İçi Vize Yarışması’na katılan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, ilk defa resmi bir müsabakaya katılmanın heyecanını yaşadı. Müsabakalar sonucunda 3 sporcu, gerekli barajları geçerek 28-29 Mayıs tarihlerinde Ankara'da yapılacak olan grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da “Kentimiz adına yaşanan her sportif başarı bizleri gururlandırıyor. Kulübümüzün yüzme branşında müacadele eden sporcuları da önemli dereceler elde ederek bizleri mutlu ettiler. Sporcularımızı, ailelerimizi, antrenörlerimizi ve kulüp yetkililerimizi tebrik ediyor, çalışmalarında daima destek olmaya devam edeceğimizi belirtmek istiyorum” diye konuştu.

Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları da spora verdiği desteklerden dolayı Başkan Ataç’a teşekkürlerini iletti.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar