20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ES-ES’E PARA KAZANDIRMADAN HİÇ BİR YERE GİTMEM

Eskişehirspor’un genç golcüsü Onur Arı ‘Takım olarak iyi bir sezon geçiremedik.  Ancak ben kendi açımdan bakacak olursam 14 gol attım ve iyi bir sezon geçirdim. Keşke takım ligde kalsa idi. Tribün içinden geldiğim için maçlarda alınan kötü sonuçlar ile taraftarın nasıl üzüldüğün iyi bilirim. Yine onları çok üzdük” dedi.

Son günlerde başta Galatasaray ile Konyaspor olmak üzere bir çok takımın listesinde olduğu yazılan ve yaygın medyada da gündem olan Es-Es’in golcüsü Onur bu konu için de “Söylenti çok ama bana ve kulübeme resmi bir teklif yok. Ailece Es-Es’liyiz.  Eskişehirspor’a para kazandırmadan hiçbir yere gitmem ” dedi 

İSTİKBAL’E KONUŞTU

Özellikle bu sezon attığı goller ile yıldızı parlayan ve son günlerde başta Galatasaray ile Konyaspor olmak üzere bir çok takımın listesinde olan ve yaygın medyada da gündem olan Es-Es’in golcü oyuncusu  Onur Arı suskunluğunu gazeteniz İstikbal’e  bozdu.

“AİLECE ES-ES’LİYİZ”

Öncelikle ailece Eskişehirsporlu olduklarını belirten Onur Arı “Çok ufak yaşlarda babam ile maçlara giderdim. Daha sonra ağabeyim Eskişehirspor alt yapısında yer aldı. Benim de en büyük hedeflerim arasında bir gün Eskişehirspor A takım formasını giymekti” 

“EMEKLERİ VAR”

Alt yapıda kendisinde emeği olan antrenörlere de teşekkür eden Onur Arı  “Daha sonra alt yapıda geldim ve  bir çok hoca ile çalıştım. Tek tek sayıp haksızlık yapmayayım. Hepsinin de üzerimde emeği vardır. Bir kez daha kendilerine teşekkür ederim”.  

“İLHAN HOCA OYNATTI”

A takım hikayesini de değinen oyuncu  “A takımda o zaman Mustafa Özer hoca beni antrenmanlarına aldı. Ancak maçlarda görev vermedi.  Daha sonra İlhan Var hocamız göreve geldi. Çalışmalarda gördü ve hemen profesyonel yapılmam için talimat vermiş. İmzayı attım ertesi gün maça çıktım. İlk maçım Samsunspor maçıydı. İlhan hocamız o maçta da beni sonradan oyuna dahil etti ve o gün tüm hayallerim gerçek oldu. "

“ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK”

Onur Arı geride kalan sezonu da değerlendirerek “Üst üste iki yıl küme düştük. Ardından 2.ligde yine genç bir ekip ile yola devam ettik. Sezon boyuncu takım arkadaşlarımız ile birlikte elimizden geldiğince iyi mücadele ettiğimize inanıyorum Ancak sonuçta 3 puanımız silindi ve ligin bitimine 4 maç kala lige veda ettik”. 

“BENİM İÇİN İYİ AMA TAKIM İÇİN KÖTÜ”

1.95’lik santrafor Onur Arı kendisi için iyi ancak takım için çok kötü bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek “2.ligde de tutunamamak çok kötü oldu. Takım olarak iyi bir sezon geçiremedik.  Ancak ben kendi açımdan bakacak olursam 14 gol attım ve iyi bir sezon geçirdim. Keşke takım ligde kalsa idi o zaman daha iyi şeyler konuşabilseydik” dedi.

“EN ÇOK TARAFTARA ÜZÜLÜYORUM”

Genç golcü maçlarda taraftarı üzdükleri için de bütün takım olarak üzgün olduklarını belirterek “Tribün içinden geldiğim için maçlarda alınan kötü sonuçlar ile taraftarın nasıl üzüldüğün iyi bilirim. 2.ligde düşmemek için oynuyoruz ve  en az bin iki bin bazı maçlarda 5-6 bin taraftarımız bizim yanımızda ve destek veriyor. İnanıyor geliyorlar ve biz yenilince üzülüyorlar. Şunu herkes bilsin bizlerde en az onlar kadar üzülüyoruz. Kim kazanmak taraftarını mutlu etmek ya da kendi mutlu olmak istemiz ki..” dedi.

“RESMİ TEKLİF YOK”

Son günlerde Galatasaray ile Konyaspor olmak üzere bir çok takımın listesinde olduğu haberleri içinde açıklama yapan oyuncu “Valla çıkan haberleri bende takip ediyorum. Arkadaşlarım yakınlarım hemen bana ‘Senle ilgili bir haber çıktı’ diyerek paylaşım yapıyorlar. Benim adımın en önemlisi de Eskişehirsporlu Onur Arı’nın isminin gündemde olması çok güzel. Ama şu ana kadar bana kulübeme yada menajerime resmi bir teklif yok. Soran çok belki resmi tekliflerde ligler tam bitsin o zaman olur diye düşünüyorum. ” dedi.

“TERK EDİP GİTMEM”

Sözleşmesinin devam ettiğin de söyleyen oyuncu “Eskişehirspor ile kontratım devam ediyor. Ancak bir kulüp gelir resmi teklifte bulunur. Kulübün de işine gelirse o zaman bende giderim. Ama öyle elimi kolumu sallaya sallaya Eskişehirspor’a para kazandırmadan da gitmek bana yakışmaz. Bu konuda herkesin gönlü rahat olsun” dedi.

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar