28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İLÇE TAKIMLARINDAN FARK YEDİK

Es-Es bu sezon ilçe takımlarından fark yiyerek taraftarını üzdü. Sezonun ilk yarısında Pazarspor karşısında 6-2 mağlup olan Şimşekler son maçta ise  Ankara Demirspor karşısında 6-1 mağlup oldu.  Siyah-kırmızılı ekip ayrıca Tarsus İdman Yurduspor’a 5-1, Nazilli Belediyespor’a 5-2, deplasmanda Erzincanspor’a  4-0, yine deplasmanda oynadığı maçta 1922 Konyaspor’a 4-1 mağlup oldu.  

SADECE 6 GALİBİYET

Son iki sezonda olduğu gibi bu sezonda lige erken veda eden9 Kırmızı Şimşekler 34 maçta sadece 6 galibiyet alabildi. Siyah Kırmızılı takım dış sahada bir kez evinde ise 5 kez galip geldi. Kırmızı Şimşekler, 7 maçta rakipleri ile berabere kalırken 21 maçta ise sahadan mağlubiyetle ayrılan taraf oldu. Es-Es aynı zamanda ligin en fazla yenilgi olan takımı oldu.

İKİ MAÇTA 6’ŞAR GOL YEDİK

Siyah-kırmızılı ekip ligde en farklı mağlubiyetleri ise Pazarspor ile Ankara Demirspor karşısında aldı. Eskişehirspor ligin ilk yarısında evinde konuk ettiği Pazarspor karşısında 6-2 mağlup olmaktan kurtulamadı. Son haftaya kadar en farklı mağlubiyetimiz Pazarspor olurken Es-Es ligin son haftasında Ankara deplasmanında Ankara Demirspor karşısında 6-1 mağlup oldu.  Ligdeki en ağır yenilgilerimiz bu iki takıma karşı oldu.

KARACA İLE BAŞLADI KAYA İLE DEVAM ETTİ

Lige Teknik Direktör Cem Karaca ile başlayan Eskişehirspor, özellikle savunmadaki hataları ile kolay gol yiyen bir ekip oldu. Sonrasında Teknik Direktör Suat Kaya, yediğimiz basit gollere çare aradı… Bir süre bu sorun çözülse de Eskişehirspor yine kalesinde goller görmeye farklı mağlubiyetler almaya başladı…

İÇ SAHADA DA FARK YEDİK

Eskişehirspor,  Pazarspor ve Ankara Demirspor’a karşı aldığı farklı mağlubiyetlerin yanı sıra evinde oynadığı maçlarda Tarsus İdman Yurduspor’a 5-1, Nazilli Belediyespor’a 5-2, Bucaspor’a 4-0, deplasmanda Erzincanspor’a 4-0, yine deplasmanda oynadığı maçta 1922 Konyaspor’a 4-1 mağlup olarak taraftarını üzdü. 

 

istikbalgazetesi.com

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar