27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehirli anne-kız Brezilya ve Çin’de düzenlenecek ‘olimpiyatlara’ katılacak

Eskişehirli Antrenör Dilek Karakuyulu (anne),-sporcu Gülsena Karakuyulu (kızı); Brezilya ve Çin’de düzenlenecek ‘olimpiyatlara’, ülkemizi ve Eskişehir ilini temsilen katılacaktır.

Eskişehirli Antrenör Dilek Karakuyulu (anne); Brezilya'da gerçekleşecek olan ‘24 Yaz Deaflypics Yaz Olimpiyatları'nda, ülkemizi ve Eskişehir ilini Milli Antrenör olarak temsil edecektir.

Eskişehirli sporcu Gülsena Karakuyulu (kızı) ise; 26 Haziran - 07 Temmuz tarihleri arasında, Çin'in Chengdu kentinde yapılacak olan ‘Dünya Üniversite Yaz Olimpiyatları’na’ Milli Takıma katılacaktır.

Eskişehirli Antrenör Dilek Karakuyulu ve sporcu Gülsena Karakuyulu; şimdiye kadar katıldığı tüm olimpiyatlarda derece alıp, ülkemizi ve Eskişehir ilini başarı ile temsil etmişlerdir.

HABER / FOTOĞRAF: ERTUĞRUL ALTINEL – ESKİŞEHİR

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Spor Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar