28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Yandaş gazeteci iftiraya doymuyor

Yandaş gazeteci iftiraya doymuyor
  • 20 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2838 kez okundu

Chp yandaşlığı ile bilinen Ayhan Aydıner (Kuşbaşlı) iftiralarına her gün bir yenisini daha ekliyor.

Bu kez ise hedefinde Yatırım İzleme Müdür Vekili Erhan Baytak vardı. Seyitgazi eski Kaymakamı Kutsal Baytak’ın eşi olan Erhan Baytak’la ilgili mesnetsiz ifadelerle hazırladığı haberde gerçek dışı olarak Erhan Baytak’ı hedef alan Aydıner daha önceki iftira haberlerindeki gibi dedikodular üzerinden asılsız bir habere daha imza attı.

İddialara göre Ayhan Aydıner özellikle milli eğitimde bir çok okula zamanında baskı ile dergi satarak kendine gelir elde ederken bu dergi satışı şuan ki Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız göreve başladıktan sonra durdu. Zira iddialara okul müdürlerini aleyhlerinde haber yapmak gibi çeşitli yöntemlerle dergisine abone yapan Aydıner’in bu söylemleri vali Erol Ayyıldız’ın göreve başlamasından sonra etkili olmadığı için dergi satışları durdu.

Aydıner’in iddialara göre bundan sonraki hedefi ise Eskişehir’deki başta milli eğitim olmak üzere diğer kamu kurumları ile ilgili asılsız, belgesiz söylemler üzerine haberler yaparak hem kurumları karalamak , hem sindirmek, hem de mevcut gelirlerini engellediğini düşündüğü Eskişehir Valisini Ayyıldızı dolaylı yoldan yıpratmak maksadı taşıyor.

Daha önceki haberleri de yalanlanan ve bazılarının bu yüzden yayından kaldırıldığı Aydıner, bu kez Seyitgazi Kaymakamı olarak Eskişehirlilerin tanıdığı ve şuan Malatya Yazıhan Kaymakamı olarak görev yapan Kutsal Baytak’ın, Eskişehir’deki görevli olan eşi Erhan Baytak.

6 Şubat depremi sırasında da Yazıhan Kaymakamı olarak görevinin başında canla başla çalışan, görev yerini diğer kamu görevlileri gibi terk etmeyerek başarı ile depremze vatandaşların yaralarını sarmak için mücadele eden ve  Seyitgazi ilçesinde de görevi sırasından bir çok başarılı işlere imza atan Kutsal Baytak’ın eşi olan Erhan Baytak ile ilgili ortaya attığı kaynağı belli olmayan asılsız bilgilerde Erhan Baytak’ı devletin aracı ve şoförü ile eşini görmeye gitmekle itham eden Aydıner yine baltayı taşa vurdu.

Zira Eskişehir Valiliği tarafından Hatay Samandağ ilçesinde geçici olarak görevlendirilen personel arasında yer alan Baytak, devletin aracı ve şoförü ile görevlendirildiği bölgeye gittiği ve yine haberdeki sözü geçen araçların da yine aynı şekilde görevlendirildiği için o bölgede olduğu ortaya çıktı.

Peki bu gibi konuları araştırmak yerine, kamu kurumlarını ve kişileri hedef alan gerçek dışı haberlere sürekli olarak imza atan bu gibi sözde gazeteci ama icraatta ise adeta tetikçi gibi davrananların hesabı sorulmayacak mı?

 

 

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar