28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Ayşenur Arslan: Moral bozmayın Kavala, Demirtaş için sandığa gitmeliyiz!

Türkiye seçimi yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında beklediği bir sonuç alamadı. Halk TV'de 2.tura kalan seçimleri yorumlayan Ayşenur Arslan seçmenlere "Bakın Reisçilere ölümüne ölümüne, bu kadar çabuk moral bozulmasın. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş için sandığa gitmeliyiz" dedi.

Türkiye seçimi yaptı ve Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan karşısında beklediği bir sonuç alamadı. Halk TV'de 2.tura kalan seçimleri yorumlayan Ayşenur Arslan seçmenlere "Bakın Reisçilere ölümüne ölümüne... Bu kadar çabuk moral bozulmasın. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş için sandığa gitmeliyiz" dedi.

Türkiye'de halk, 14 Mayıs'ta sandığa giderek cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için tercihlerini ortaya koydu. Oy sayımı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 49,50 ile sandıktan yine birinci çıktı.

Diğer cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun oy oranı ise yüzde 44,85 olarak kayıtlara geçti. Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan karşısında beklediği sonucu alamaması, seçmenlerinin moralini bozdu.

İkinci tura kalan seçimlerle ilgili Halk TV canlı yayınında muhalefete yakınlığıyla bilinen Ayşenur Arslan değerlendirmelerde bulundu.

"MORAL BOZMAYIN, KAVALA VE DEMİRTAŞ İÇİN SANDIĞA GİTMELİYİZ"

Kılıçdaroğlu destekçilerine seslenen Arslan, moral bozulmaması gerektiğini ve Demirtaş ile Kavala'nın serbest bırakılması için sandığa gidilmesi gerektiğini söyledi.

Ayşenur Arslan şu ifadeleri kullandı:

Bakın Reisçilere 'ölümüne ölümüne', bu kadar çabuk moral bozulmasın.

Osman Kavala, Çiğdem Mater, Mücella Yapıcı, Selahattin Demirtaş, Selçuk Mızraklı; onlar için sandığa gitmek gerekiyor. Daha kim bilir ne için..
Çocuklarınız için sandığa gitmeniz gerekiyor. Doğru dürüst çağdaş bir ülkede yaşasınlar, çağdaş bir eğitim alsınlar diye.. Eurovision'u seyretsin diye! Daha ne diyeyim..

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar