23 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Bunları Unutmayın: Merdan Yanardağ deprem üzerinden iktidara kin kustu

Kahramanmaraş'ta yaşanılan ve binlerce insanımızın hayatını kaybettiği depremi siyasete malzeme yapan TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, "Depremin olduğu bölgeler dindar bölge. Bile bile bu gerici partilere oy verdiler" dedi.

Türkiye, yasta..

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 ile Elbistan merkezli 7.6 şiddetindeki depremler; Malatya, Gaziantep, Hatay, Adana, Kilis, Adıyaman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Osmaniye'de büyük yıkıma neden oldu.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan olayın ardından devletin tüm kurumları ve yerel yönetimlerin yanında sivil kurtarma ekipleri, jandarma, polis ve Mehmetçik kurtarma çalışmalarına koştu.

10 ilde büyük bir özveri ile çalışmalar sürerken, muhalif yayın mecralarında ise yersiz eleştirilerle karalama kampanyası vardı.

Deprem üzerinden iktidara oy verenleri hedef aldı

TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, binlerce insanın hayatını kaybettiği, on binlerce insanın yaralandığı depremi siyasi malzemeye dönüştürdü.

Deprem üzerinden iktidara oy veren vatandaşlar hedef alan Yanardağ, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar