20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Lütfen sadece resmî kaynakları takip edin

İletişim Başkanlığından: “Vatandaşlarımızdan manipülatif içeriklere karşı duyarlı olmalarını, sadece resmî kaynakları takip etmelerini rica ediyoruz”

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremde devletimiz, AFAD başta olmak üzere tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Depremin sebep olduğu hasar ile ilgili çalışmalar büyük bir hassasiyetle yürütülmekte olup, depreme ilişkin açıklama ilgili makamlarca yapılacaktır.

Vatandaşlarımızdan manipülatif içeriklere karşı duyarlı olmalarını, sadece resmî kaynakları takip etmelerini rica ediyoruz.

Devletimiz tüm kurumlarıyla koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürmektedir. CİMER’de “Deprem acil” başlığını kullanıma hazır hâle getirilmiştir.

Afet ve acil durumlarda vatandaşlarımız AFAD acil mobil uygulaması ile toplanma yerlerinden 112 ile mesajlaşma bağlantısına kadar pek çok bilgiye erişebilirler.

Bölge halkının mağdur olmaması için tüm GSM operatörleri kapasite arttırarak kapanan telefon hatlarını açmıştır ve internet hizmeti sağlamaktadır.

Deprem bölgesinde olan vatandaşlarımız, lütfen evlere girmeyiniz, araçlarla yola çıkmayınız, ana yolları boş bırakınız, telefonları meşgul etmeyiniz ve sadece resmî kaynakları takip ediniz.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar