18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

CHP’nin Alkol Açılımına Beledilerden Tam Destek

Geçtiğimiz gün Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen Muhtarlar yemeğinde muhtarlar ailecek davet edilmişti. Muhtarların bir çoğunun ailesi ile katıldığı gecede alkol servisi edilmiş ve iddialara göre bazı muhtarlar da alkolün dozunu kaçırmışlar ve bu da ailesi ile buraya katılan bazı muhtarların tepkisini çekmişti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi ve Tepebaşı Belediyesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Yemeği’nde Eskişehir’de görev yapan basın emekçileri, belediye başkanları, milletvekilleri ve basın meslek örgütü temsilcileri bir araya geldiler. 

Sosyal medyaya yansıyan bazı görüntüler de masalara yine alkol servisi yapıldığı görülürken belediyelerin kendi kaynakları ile alkol servisi etmekten kaçınmaması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun alkol vaadini hatırlattı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 8 Ocak pazartesi günü sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. CHP lideri, alkollü içkilere yeni yılda yapılan zamlara tepki göstererek kendisinin iktidara gelme durumunda indirim yapılacağına işaret etti.

Alkol vaadiyle oy almaya çalışan Kılıçdaroğlu paylaşımında, "Alkollü içeceklere yapılan zamlar yıldırmadır, zulümdür. Devlet, bir hayat tarzını kuşatamaz, taciz edemez, rahatsız edemez. Devlet her hayat tarzını korur. 6 ay sonra vergileri yeniden düzenleyerek, çözeceğim önemli meselelerimizden biri de bu meseledir" ifadelerini kullandı.

 

Tepebaşı Belediyesinin Muhtar Davetinde Alkol İkramı Tepkiye Neden Oldu

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar