19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Medya ve Gençlik Zirvesi Türksat’ın Desteğiyle Gerçekleştirildi

Medya ve Gençlik Zirvesi Türksat’ın Desteğiyle Gerçekleştirildi
  • 30 Kasım 2022 Çarşamba
  • 595 kez okundu

RTÜK tarafından İstanbul’da düzenlenen, geçmişten günümüze medya araçlarının gelişimi ve medyanın gençler üzerindeki etkilerinin değerlendirildiği "Gelenekselden Dijitale Medya ve Gençlik Zirvesi" Türksat’ın desteğiyle gerçekleştirildi.

Yeni medya araçlarının gençlerimiz ve hayatımız üzerindeki etkileri akademisyenler ve uzmanlar tarafından iki ayrı oturumda değerlendirildiği zirveye yerel ve ulusal televizyon kanallarından muhabirler ve haber programcıları katıldı.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin’in konuşmasıyla başlayan zirvede açılış oturumunun sonunda, zirveye sağladığı katkılardan dolayı Türksat A.Ş.’ye verilen NFT sertifikasını Türksat A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Metin Çavuşoğlu RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı İsmail Ergüneş’in elinden aldı.

Açılış oturumunun ardından Maltepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Edibe Sözen'in moderatörlüğünde düzenlenen panelde, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Eğitim Bilimci Dr. Özgür Bolat, Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz Samur ve RTÜK Kamuoyu Yayın Araştırmaları ve Ölçme Dairesi Başkanı Deniz Güler, "Dijital Medya ve Topluma Etkisi" konusunu ele aldı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar