20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Nuray Akçasoy’un Evet Oyu Verirken ki Hali Sosyal Medyada Olay Oldu

Nuray Akçasoy’un Evet Oyu Verirken ki Hali Sosyal Medyada Olay Oldu
  • 26 Kasım 2022 Cumartesi
  • 1147 kez okundu

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından şebeke suyuna zam yapılması için yapılan ilk toplantıya belediye başkanlarının da katılmaması nedeniyle ertelenmişti. İkinci toplantıda ise meclis üyeleri hazır bulundular. Cumhur ittifakı üyesi meclis üyelerinin zam kararına karşı çıkmasına rağmen çoğunlukta olan CHP'li meclis üyelerinin oy çokluğu ile suya 28 Kasım tariinde uygulanması için yüzde70 olarak zam yapılması kararı verildi. 

Zam kararı ile ilgili sosyal medyada bir çok paylaşım yapılırken aynı zamanda Kent Konseyi Başkanı olan Nuray Akçasoy'un görüntüleri damga vurdu. Akçay'un evet oyunu kullanırken verdigi görüntü sosyal medyada tepkiyle karşılanırken "Yapılan zamdan kent konseyine de pay mı düşecek" yorumlarına neden oldu..

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar