28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Barış Yarkadaş’tan ’İmamoğlu-Sözcü Gazetesi’ çıkışı! "Hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez"

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, rant meselesi nedeniyle İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi arasında başlayan polemikle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yarkadaş, İmamoğlu'nu eleştirerek, "Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, imar haberlerinin ardından Sözcü gazetesinin sahibi Burak Akbay'ın annesinin evine "Hakkınızda ihbar var" denilerek zabıta ekibi göndermiş, bunun üzerine gazete, İmamoğlu haberlerini yasaklamıştı.

Ekrem İmamoğlu ile Sözcü Gazetesi arasındaki polemiği değerlendiren eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, İmamoğlu'na tepki gösterdi.

"HİÇBİR ŞEKİLDE İZAH EDİLEMEZ VE KABUL EDİLMEZ"

Yarkadaş, İmamoğlu'nun elindeki kamu gücünü bu şekilde kullanmasının ayıp ve korkutucu olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bir gazete sizi rant ilişkilerinden dolayı eleştirdiyse, 83 yaşındaki annesinin evine zabıtayı göndermeniz hiçbir şekilde izah edilemez ve kabul edilemez."

"MERAL HANIM KAYGI DUYUYOR"

Olayın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e de anlatıldığını aktaran Yarkadaş, "Meral Hanım Ekrem Bey'deki bu otokratik eğilimlerden dolayı bir kaygı duyuyor." dedi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar