18 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Can Ataklı, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere galiz şekilde küfretti

Can Ataklı, HDP ile yan yana görünmemeye çalışan İYİ Partililere galiz şekilde küfretti
  • 28 Eylül 2022 Çarşamba
  • 718 kez okundu



Can Ataklı HDP ile ittifak kurmayan İyi Partililere küfretti

Gazeteci Can Ataklı, kendi YouTube kanalından paylaştığı videoda, HDP ile yan yana gelmeyen İyi Partililere "S... gidin" dedi

2023 yılında yapılacak genel seçimlere 9 aylık bir süreç kalmışken siyaset arenası ısınmaya devam ediyor.

Muhalefet partilerinin bir araya gelerek oluşturduğu altılı masa, HDPye bakanlık vaadi üzerinden tartışmaya girmişti.

CHP'li Gürsel Tekin'in "HDP'ye bakanlık verebiliriz" sözleri üzerine başlayan tartışma, İyi Parti ile CHP'nin arasını bir hayli germişti.

"Biz kalkarız onlar oturur"
İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı yayında, "HDP ile 6'lı masaya oturur musunuz?" sorusuna, "Biz kalkarız onlar oturur." yanıtını verdi.

CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Can Ataklı, kendi YouTube kanalından yayınladığı videoda, anket sonuçları üzerinden İyi Partililerin HDP'ye karşı takındıkları durumu sert bir şekilde eleştirdi.

İyi Partililere küfretti
Bugün seçim olması durumunda HDP dahil muhalefet bloğunun yüzde 60 civarında oy alacağını öne süren Ataklı, "HDP ile aynı masada olmayız" açıklamalarını ahmakça olarak niteleyip, İyi Partililere küfretti.

"HDP'lilerle de konuştum ben"
İyi Partililerin kompleksli ve ahmak olduğunu söyleyen Ataklı, "Hiç kimse HDP ilebirliği yap, onunla organik bağ kur, ortak hükümet kur' falan demiyor. HDP'nin de bakmayın öyle çıkıntı yaptığına… Adamlar haklı olarak da bakanlık da başbakanlık da cumhurbaşkanı da çıkarır. Teknik olarak doğru. HDP'lilerle de konuştum ben. Son izlenimlerimi de söyleyeyim, hiç kimsenin derdi bakanlık vermezseniz desteklemem vs. değil." diye konuştu.

"O zaman s**tirin gidin"
İyi Partililere küfreden Can Ataklı açıklamasının devamında, "Burada ahmakça, vay efendim HDP'nin olduğu yerde ben olmam diyenler var. E hadi s**tir git o zaman Tayyip Erdoğan'a ver." ifadelerini kullandı.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar