20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sedef Kabaş ve Ümit Yalım Yunanistan’ın adalar işgalini AK Parti’ye bağladı

Sedef Kabaş ve Ümit Yalım Yunanistan’ın adalar işgalini AK Parti’ye bağladı
  • 15 Haziran 2022 Çarşamba
  • 1060 kez okundu

Türkiye'nin Doğu Akdeniz ve Ege'deki haklı mücadelesi karşısında iç siyasette sürekli köstek olan ve Yunanistan'a karşı ağızlarını açmayan muhalifler skandal ifadelere başvurmaya devam etti. CHP yandaşı Sedef Kabaş ve Ümit Yalım, Ege'deki 20 adanın silahlandırılmasını AK Parti'ye bağlayarak akla ziyan açıklamalarda bulundu.

GEÇMİŞİ UNUTUP AK PARTİ'NİN EGE VE DOĞU AKDENİZ BAŞARISINI GÖLGELEMEYE KALKTILAR

Programda adeta gözleri kör olmuşçasına AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığının propagandası yapan iki isim, yıllarca Ege'de ve Doğu Akdeniz'de yalnızlaştırılmış ve haklarını arayamaz hale gelen bir Türkiye'den, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yürüttüğü politikalarla birlikte kendi doğalgazını çıkarmak için aramalara başlayan, adalar konusunda Avrupa'ya kafa tutan bir Türkiye haline gelmesini görmezden gelerek, Yunanistan'ın bazı adaları silahlandırmasını AK Parti hükümetinin bir suçuymuş gibi lanse etmeye kalktı.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar