20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Saadet Partisi ve Milli Gazete’nin LGBT tutarsızlığı! Manşette başka 6’lı masada bambaşka

Saadet Partisi ve Milli Gazete’nin LGBT tutarsızlığı! Manşette başka 6’lı masada bambaşka
  • 11 Haziran 2022 Cumartesi
  • 856 kez okundu

Saadet Partisi yandaşı Milli Gazete, sapkın LGBT'lilerin Çanakkale'de yürüyüş yapacağı yönündeki haberi manşete taşıyarak tepki gösterirken, 6'lı masada ittifak yaptıkları CHP ve DEVA Partisi'nin güzellemelerini sineye çekti.

Sözüm ona 'Milli' adını taşıyan söz konusu gazete, AK Parti ve hükümeti karalama adına milletin karşısında duranlara destek çıkarken, sapkın LGBT'lileri de hükümetle ilişkilendirmeye kalkarak algı operasyonuna kalkıştı. 

MANŞETTE BAŞKA 6'LI MASADA BAMBAŞKA

Saadet Partisine yakınlığıyla bilinen Milli Gazete, manşetinden verdiği 'Çanakkale Geçilmez' başlığıyla, LGBT'lilerin Çanakkale'de yürüyüş düzenlemek istediğini ve bunun engellenmesinin gerektiğini dile getirirken, ittifak ortakları Kemal Kılıçdaroğlu ve Ali Babacan'ın söylemlerini sineye çekerek, LGBT'ye sanki hükümet izin veriyormuş gibi algı yaratmaya çalıştı.

ORTAKLARININ LGBT SEVİCİLİĞİNİ UNUTTULAR

LGBT'ye daha önce desteklerini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'la aynı masada ittifak yapan sözüm ona 'Milli' ve 'Muhafazakar' partinin gazetesi de bu duruma çanak tutarak kirli siyaset oyunlarına destek çıktı.

LGBT'ye karşı çıkan Saadet Partisi'nin 6'lı masadaki ortağı CHP'nin başkanı Kılıçdaroğlu'nun skandal afişleri hafızalardan silinmedi.

 

haber7.com

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar