28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Erdoğan’ın Ege Adaları resti Yunan basınında korku yarattı

Ege'deki adaları silahdırmaya başlayan Yunanistan'a son kez uyarıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Şaka yapmıyorum felaket olur' sözleri Yunanistan basınında büyük yankı uyandırdı.

Yunanistan'ın, Ege Denizi'nde provokasyonları devam ediyor...

Lozan ve Paris Antlaşmaları ile kurulan dengeleri bozan Yunanistan, silahlandırılmaması gereken adaları, uluslararası hukuku çiğneyerek askerlerle donattı.

Yunanistan'ın bu hareketlerine en büyük tepki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi...

Bugün Ege'de düzenlenen Efes-2022 Tatbikatı'nı izlemek için bölgeye gelen Erdoğan, dev tatbikat sonrası açıklamalarda bulundu.

"ŞAKA YAPMIYORUM UYARIYORUM!"

Yunanistan'ın adalarda silahlanma konusunda son bir kez daha uyardığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Adaları silahlandırmaktan vazgeçmeye davet ediyorum, şaka yapmıyorum, ciddi konuşuyorum. Yunanistan'ı pişmanlıkla sonuçlanacak hayallerden uzak durması, aklını başına alması konusunda ikaz ediyorum." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu uyarısı ise Yunan medyasında peş peşe son dakika haberi olarak duyuruldu.

YUNAN MEDYASINDA BÜYÜK YANKI UYANDIRDI

Bir gece ansızın...

Ülkedeki tüm medya kuruluşları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözlerini ise "Şaka yapmıyoruz, bir gece ansızın geleceğiz." ifadeleriyle yer verdi.

ABD ve AB'ye rağmen...

Erdoğan'ın uyarı mesajını tatbikat üzerinden de gören Yunan medyası, "Türk tarafı, Yunanistan'ın yanında yer alan ve ABD ve AB'ye rağmen  askeri tatbikatlarla ilerliyor." ifadelerini de öne çıkardı.

 

haber7

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar