20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Sakarya Gazetesi Anket Yaptığına PİŞMAN OLDU! Valilik Kararını Sordu

Sakarya Gazetesi Anket Yaptığına PİŞMAN OLDU! Valilik Kararını Sordu
  • 19 Mayıs 2022 Perşembe
  • 1360 kez okundu

Geçtiğimiz hafta uzunca süre gündemi meşgul eden Anadolu Fest isimli festivalin yapılmasının valilik kararı ile iptal edilmesi oldu. Kararla ilgili olarak festivalin düzenlenmesini isteyenlerce başlatılan özellikle Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız'ın şahsını hedef alan karalama kampanyanyasına dönüşen haberlerin ardı arkası kesilmedi.

Toplumun her kesimine göreve geldiği günden bu güne eşit mesafede olan ve her kesimle ilgili olarak kapıları ardına kadar açık olan Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız hakkında akla ziyan haberlere imzalar atıldı. Ulusal basın yanında yerel basında da bu konuda yok artık delinecek türde yapılan haberlerden birisine de imza atan Sakarya Gazetesi internet sitesinde bir anket düzenledi.

Sakarya Gazetesi internet sitesinde "Eskişehir Valiliğinin 15 günlük etkinlik yasağı ve beraberinde Anadolu Fest'in yapılamamasını doğru buluyor musunuz?" diye sordu.

 Eskişehir Sakarya gazetesinin web sitesinde düzenlediği ve yoğun bir katılım olduğu görülen konuyla ilgili ankette çarpıcı bir sonuç çıktığı görüldü. Sakarya gazetesi ankette ""Eskişehir Valiliğinin 15 günlük etkinlik yasağı ve beraberinde Anadolu Fest'in yapılamamasını doğru buluyor musunuz?" diye sordu. Ankete katılanların yüzde 87'si kararı "doğru" bulduğunu ifade ederken, sadece yüzde 13'lük kısım kararı "yanlış" bulduğunu ifade etti.

 

Ankete katılan 2 bin 330 kişinin kararı doğru bulduğunu ifade ettiği, katılanlardan sadece 359 kişinin kararı "yanlış" bulduğunu ifade ettiği görüldü.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar