29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ŞOK İDDİA: Ortalığı Karıştırma Senin Borcunu Silerim

Geçtiğimiz gün gündeme gelen olayla ilgili olarak Sabah Gazetesinde bugün yayınlanan haber pes artık dedirtecek türden.

"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nden çirkin teklif: Senin borcunu silerim ortalığı karıştırma" başlığı ile yayınlanan haberde yer alan bilgiler önümüzdeki günlerde Eskişehir de çok fazla gündemde kalabilecek gibi görünüyor.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Halk Ekmek, Çamlıca Mahallesi’nde bulunan 4 numaralı büfe sahibini usulsüz şekilde borçlandırdı. Büfeyi işleten Ali Muhammet Harmancı şirketin oyununu belgelerle bozdu. Adli süreç başladı. Bunun üzerine Büyükşehir, Harmancı’yı baskı altına aldı. Satması için ekmek ve diğer ürünleri vermedi. Yetkisini elinden almakta tehdit etti.

Eskişehir Büyükşehir'e bağlı Halk Ekmek'i yolsuzluk suçlamasıyla şikâyet eden büfeciyi susturmak istediler. Mahkemeye başvuran Harmancı, "Yaptıkları usulsüzlüğü belgeledim, bu işin peşini bırakmam" dedi.

Ali Muhammet Harmancı yaşadıklarını SABAH'a anlattı: Benim hesabım doğru olduğu borcum olmadığı anlaşılınca 'Senin borcunu silelim ortalığı karıştırma' dediler. Aynen dedikleri gibi borcumu da sildiler. Ancak bu olay yasa yönünden suç olduğundan şirketle ilgili incelemelerin yapılmasını talep ediyorum. 3 yıldır büfeciyim. 2020 yılında borcumuz olmadığı halde Halk Ekmek şirketi görevlileri tarafından büfecilere borç çıkardılar.

haberin detayları sabah.com.tr

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar