26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

CHP’li Faik Öztrak’tan Başkan Erdoğan-Prens Selman karesiyle yalan siyaseti

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da Prens Salman'la tokalaşmasındaki kareyle algı operasyonuna girişmesi tepki çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dört yıl aradan sonra Suudi Arabistan'a gitti. Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz'in resmi törenle karşıladığı ziyarette Erdoğan Suudi Veliaht Prens Muhammed bin Salman'la da bir araya geldi.

Al-Salam Sarayı'ndaki basına kapalı görüşme öncesi medyada verilen bazı fotoğraflarda Erdoğan'ın Prens Salman'la tokalaşması esnasında açı farkıyla eğiliyormuş gibi servis edilen kareler CHP'nin algı operasyonu için malzeme oldu.

FOTOĞRAFLA ALGI OPERASYONU

Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında eline aldığı Erdoğan-Prens Selman karesini göstererek "Biz sadece ve sadece Rabb'imizin huzurunda ve secdede eğiliriz deyip paraya sıkışınca katil dediklerinin huzurunda böyle eğilip bükülmekle olur." ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN-BIDEN GÖRÜŞMESİNDEKİ KARELER AKILLARA GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen yıl Belçika’nın başkenti Brüksel’de gerçekleştirilen NATO Liderler Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden’la bir araya gelmiş, tokalaştığı anlara ilişkin görseller Erdoğan’ın Biden’in elini öpüyormuş gibi servis edilmişti.

KAYNAK : Haber7
'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar