24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

İyi Partiden Sonra Deva Partisi de Tiyatroya Başladı

İYİ Parti'de görmeye alışık olduğumuz tiyatrolara bir yenisi DEVA Partisi'nde eklendi. Partinin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan videoda senaryo gereği pazarda Ali Babacan'la karşılaşan kadın 'Hiç bu kadar kötü duruma düşmedik. Durumumuz çok kötü.' diyerek Babacan'a sitem ediyor. O sırada yetkililerin pazar tezgahına mikrofon yerleştirdiği de gözlerden kaçmıyor.

Aynı kadının yakın zamanda Müge Anlı'nın programına çıktığı ve Marmaris'te orman içinde apartının olduğunu söylediği görüntüler ortaya çıktı. Durumun ardından sosyal medyada DEVA Partisi ve Ali Babacan'a tepkiler geldi.

“Yaşam standardımız düştü” diyen kadının Marmaris'te apartı çıktı

Ali Babacan’a pazarda “Yaşam standardımız düştü” diyen kadının daha önce Müge Anlı’nın programına katıldığı ve “Evim var, orman içinde apartım var” dediği ortaya çıktı.

 

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Magazin Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar