24 Nisan 2024 Çarşamba
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Orman Genel Müdürümüz Bekir KARACABEY Eskişehir’e geldi

24.01.2023 Salı günü akşam saatlerinde gelen KARACABEY' i Bölge Müdürü İsmail ÇETİN ve üst yönetim karşıladı. Bir süre bölge müdürünün makamında dinlenen Genel Müdür, kısa bir süre önce göreve başlayan Eskişehir Orman Bölge Müdürü İsmail ÇETİN' e hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar temenni etti.

Daha sonra Bölge Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri ve Fidanlık Müdürünün katılımı ile bir toplantı yapıldı. Toplantıya Orman Toprak ve Ekoloji Araştırmaları Enstitüsü Müdürü Cezmi ÖZEL' de katıldı. Bölge Müdürü İsmail ÇETİN, Genel Müdürümüzü Eskişehir' de görmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek ormancılık çalışmaları hakkında kısa bir bilgi aktardı.

Orman Genel Müdürümüz Bekir KARACABEY 'de yaptığı konuşmada, Eskişehir' in köklü bölge müdürlüklerinden biri olduğuna vurgu yaparak, en büyük devlet fidanlığımızın da burada olduğunu ifade etti.

OGM doğru çalışan bir saat gibidir diyen KARACABEY ''Hangi duvara asarsanız fark etmez. O' çalışmaya devam eder. Nasıl bu saatin bir pimi bile çok değerli ise her kademedeki çalışan arkadaşlarımıza da ihtiyacımız var. 2023 yılında da hep beraber başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum '' dedi. Orman yangınlarında İHA'ların başarılarına da değinerek, yangınlarda haber almamızın 2 dakikaya, müdahale süremizin 11 dakikaya düştüğünü söyledi.

Toplantının devamında katılımcılara söz veren Genel Müdür talepleri ve önerileri dikkatlice dinledi ve notlar aldı.

2 saati aşan toplantı sonrası Sayın KARACABEY daha geniş bir zamanda tekrar geleceğini beyan ederek Ankara' ya döndü.​

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar