28 Mart 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Yeni Orman Bölge Müdürü Görevine Başladı

ESKİŞEHİR ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ'NDE GÖREV DEĞİŞİMİ

08.11.2021 tarihinde göreve gelen İsmail BOZ'un yerine İsmail ÇETİN atandı. 07.11.2022 günü Eskişehir’e gelen yeni Bölge Müdürü İsmail ÇETİN, üst yönetim tarafından karşılanarak görevine başladı.

Personel ile tanışan Sayın ÇETİN, “Devletin devamlılığı esası ile Eskişehir ve Afyonkarahisar’ın yeşillendirilmesine hep birlikte katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

İsmail ÇETİN Kimdir?

          1969 Safranbolu doğumlu olan İsmail ÇETİN İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi 1990 yılı mezunudur. 1993 yılında Orman teşkilatına girerek Zonguldak ve Kastamonu da Ulus ve Taşköprü Orman İşletme Müdürlüklerinde mühendis, Daday, Samatlar, Araç ve Kastamonu İşletme Müdürlüklerinde orman işletme şefi olarak çalışan İsmail ÇETİN 2004 yılında Daday İşletme Müdür Yardımcısı, 2007 yılında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü Karadere Orman İşletme Müdürü oldu. 2010 yılında Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü OZM Şube Mühendisi, 2011-2020 yılları arasında Halkla İlişkiler ve Dış İlişkiler Şube Müdürü olarak görev yaptı.

          Ocak 2020’de İhsangazi Orman İşletme Müdürü, Ekim 2020’de Zonguldak Orman Bölge Müdür Yardımcılığına atanan Sayın ÇETİN, bir yıl sonra da Kastamonu Orman Bölge Müdür Yardımcılığına getirildi.

2003-2004 yıllarında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsünde Kamu Yönetimi Yüksek Lisans Programını tamamladı. 2011 yılında Öz Orman İş Sendikasının AB destekli ‘’Yenilikçi Mesleki Eğitim Modüllleriyle Orman İşçisi Yetiştirme Projesi’’ ve 2016 yılın Kastamonu Üniversitesi Orman Fakültesince yürütülen ‘’TÜBİTAK Doğa Okulları Projesinde’’ eğitici, Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünün koordinesinde 2014-2015 yıllarında yürütülen AB kaynaklı ‘’Sürdürülebilir Orman Yönetimi Uygulaması İçin Mesleki Eğitim Modüllerinin Geliştirilmesi Projesinde’’ Proje Koordinatörü olarak görev aldı.

 05.11.2022 tarihli Resmî gazetede yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'ne atanan İsmail ÇETİN evli ve 2 çocuk babasıdır.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar