26 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Kocakır Ormanı Çocuk Sesleri İle Çınladı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 10 ilde eş zamanlı olarak 23 Nisan çocuk bayramında “Orman ve Çocuk Şenliği" etkinlikleri düzenledi.

Eskişehir ilinde de Orman Bölge Müdürlüğünce tertiplenen etkinlik, Seyitgazi yolundaki Kocakır ormanı sosyal tesislerinde yapıldı. Çocuklara Orman ve Doğa sevgisini, çevre bilincini, fidan dikiminin önemini eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Aileleri ile birlikte gelen ve sayıları 500'ünüzeride olan misafir çocuklar gün boyunca doyasıya eğlendi. Etkinlik saat 13.30 da Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan BOZAN'ın açılış konuşması ile başladı. Sayın BOZAN, geleceğimizin emanetçileri çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak,  eğlenceli bir dille ormanları korumanın öneminden bahsetti.

Daha sonrasında “ÇAT KAPI" tiyatro oyunu çocuklarla buluştu. Ardından 23 Nisan İlköğretim Okulu öğrencileri halk oyunları gösterilerini sergilediler. Devamında çocuklara kukla gösterisi, jonglör gösterisi, illüzyon gösterileri yapıldı. Harika Kanatlar adlı çizgi film karakterlerinin gösterilerini dört gözle bekleyen minikler tiyatral gösteriyi büyük bir coşkuyla izlediler.

Harika Kanatlar gösterisinin ardından çeşitli yarışmalar yapıldı. Tüm günü büyük bir coşkuyla yaşayan minik ziyaretçilerimiz hem eğlendiler hem de kurulan şişme oyun gruplarında doyasıya oynadılar.​

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar