20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Bakanı Kirişçi Eskişehir’de İncelemelerde Bulundu

Tarım ve Orman Bakanı Prof.Dr. Vahit KİRİŞCİ bir dizi inceleme ve açılışlarda bulunmak üzere Eskişehir'e geldi

Valilik önünde Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Milletvekilleri, Prof.Dr Nabi AVCI, Prof.Dr. Emine Nur GÜNAY, Orman Bölge Müdürü İsmail BOZ ve İl protokolü tarafından karşılanan Sayın bakanımız ilk önce şeref defterini imzaladı. Bakanımızın ziyaretine Bakan Yardımcımız Nihat PAKDİL'de eşlik etti.

Daha sonra brifing salonuna geçildi burada bakanlığa bağlı birimler birer sunum yaptı. Eskişehir Orman Bölge Müdürümüz İsmail BOZ'da bir sunum eşliğinde Eskişehir'deki ormancılık çalışmalarını ve yatırımlarını Sayın Bakanımıza arz etti.

Program'ın devamında DSİ'nin yatırımı olan Gündüzler barajına gidildi. Barajın su tutmaya başlamasına ilişkin bir tören düzenlendi. Aynı günün akşamı ise Tarım ve Orman sektörü paydaşları ile bir toplantı düzenlendi. Bakanımız Prof.Dr.Vahit KİRİŞCİ bir konuşma yaparak bakanlıktaki çalışmaları anlattı. OGM ile birlikte 145 bin kişilik bir insan gücüyle hizmet ettiklerini söyleyen Sayın KİRİŞÇİ, üreticinin yanındayız mesajı verdi.

Toplantının devamı basına kapalı yapıldı. Sektör temsilcilerin sorun ve istekleri görüşüldü. İftar yemeğinin ardından Bakanımız ve Bakan Yardımcımız Eskişehir'den ayrıldı.​

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar