25 Nisan 2024 Perşembe
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Senin de dikili bir ağacın olsun

Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel “Fidan Dikme” etkinliği düzenledi. Etkinlik öncesinde Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Resül Usul ve Anadolu Üniversitesi Engelliler Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. İbrahim Halil Diken, Enstitünün minik öğrencilerinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak çocuklara oyuncak armağan ettiler.

“Anadolu Üniversitesi ile bir kez daha gurur duydum”

Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Resül Usul “Üniversitemiz dünyaya örnek olacak bir enstitüye sahip. Bir kez daha Üniversitemden gurur duydum. Enstitümüz, Eskişehir başta olmak üzere ülkemize de hizmet veriyor.  Bu Enstitüde eğitim gören öğrencilerin ve velilerinin gözleri gülüyor.  Rektörümüz Prof. Dr. Fuat Erdal’ın destekleriyle Engelliler Araştırma Enstitüsünü daha da ileri noktalara götürmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.” şeklinde konuştu.

“Fidanla çocuk arasında zaten bir ilişki var”

Çocuklarımızla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bağlamında fidan dikildiğini aktaran Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Usul, sözlerinin devamında şunları söyledi “Enstitümüz zaten harika ve çok etkileyici işler yapıyor. Bugün de çocuklar ile birlikte buradayız. Fidanla çocuk arasında zaten bir ilişki var. Bizim de şu an çocuklara ve fidanlara ihtimam göstermemiz gerekiyor. Anadolu Üniversitesi olarak biz de çocuklara bir fidan gibi yaklaşıyoruz.”

Öğrenciler ve veliler birlikte fidan dikti

Enstitüdeki programın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Usul ve Enstitü Müdürü Prof. Dr. Diken, Engelliler Araştırma Enstitüsü öğrencileri ve aileleri ile birlikte Eskişehir Kanlıpınar mevkiindeki ormanlık alana hareket ettiler. Burada Engelliler Araştırma Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen “Fidan Dikme” etkinliği ile minik öğrenciler 500 adet fidanı toprakla buluşturdular.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar