23 Nisan 2024 Salı
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Daire Başkanları Eskişehir’de

Orman Genel Müdürlüğünden Fidanlık ve Tohum İşleri Dairesi Başkanı Fahrettin AY, Eğitim ve Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Mehmet KOÇ, Orman İdaresi ve Planlama Dairesi Başkanı Murat ÇEVİRME ve Ekosistem Hizmetleri Dairesi Başkanı Özgür BALCI bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Eskişehir Bölge Müdürlüğüne geldi.

Ziyarete TOÇ Bir-Sen Başkan Vekili ve Orman Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Sabri KIZILKAYA da eşlik etti.

Misafirler Bölge Müdürümüz İsmail BOZ ve üst yönetim tarafından karşılandı. İlk önce Bölge Müdür yardımcıları ve Şube Müdürlerinin de katıldıkları bir toplantı yapıldı. Daha sonra proje aşamasında olan Millet Ormanını yerinde gören Daire Başkanlarımız görüşlerini beyan ettiler.

Programın devamında Hipoterapi Merkezi'ne geçildi. Burada Eskişehir Orman Bölge Müdürlüğü'nün de paydaş olduğu Osmangazi Üniversitesi'nin atla terapi üniteleri gezildi. Bilindiği gibi bu projeye Avrupa Birliği de destek vermektedir.

Misafirler hep birlikte Eskişehir Orman Fidanlığı'na geçti. Fidanlık yerleşkesinde bulunan Orman Toprak ve Ekoloji Araştırmaları Enstitüsü ziyaret edildi. Enstitü Müdürü Cezmi ÖZEL ve personeli tarafından karşılanan başkanlarımız Enstitüyü gezdi. Kayaç parkın da ziyaret eden Daire Başkanlarımıza Dr. Nejat ÇELİK parkın kuruluşundan bu yana geçen aşamaları anlatarak kaya ve maden örneklerinin tanıtımını yaptı.

Daha sonra Fidanlık Müdürlüğü ziyaret edildi. Fidanlık Müdürü İzzet BOLATKIRAN ile birlikte fidan üretim çalışmaları yerinde incelendi.

Programın son bölümünde Çatacık Orman İşletme Müdürlüğü'ne gidildi. İşletme Müdürü Erdal DOĞAN ve personeli karşılamada bulunarak ormancılık faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ikinci günü Afyonkarahisar Orman İşletme Müdürlüğü'ne geçildi. İşletme Müdürü M.Gökhan US ve ekibi tarafından karşılama yapıldı. Çakırköy Atölye Şefliği görüldü, Kocatepe Yangın Ekip Binasında bir sunum yapılarak ormancılık çalışmaları masaya yatırıldı.

En son olarak da Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Merkezi Müdürlüğüne geçildi. Gösteri serası, bitki kurutma ve paketleme üniteleri incelendi. Merkezin Müdürü Emel YILDIZ'dan bilgi alındı.

 Daire Başkanlarımız 2 günlük değerlendirme çalışmalarının ardından Bölge Müdürümüz İsmail BOZ'a teşekkür ederek Ankara'ya döndü.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Ekoloji Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar