27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

"Sevmek Yüzünden" filminin fragmanı yayınlandı

Ahmet Kapucu’nun yönettiği, 22 Mart Cuma günü vizyona girecek “Sevmek Yüzünden” filminin fragmanı yayınlandı. Sinema ve dizi dünyasının sevilen yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Serhat Teoman'ın başrolleri paylaştığı romantik komedide, eğlence dolu bir geçmiş hesaplaşmasıyla birlikte sıcak bir aşk hikayesi izleyicileri bekliyor. 

PRT Film ve 2518 Film'in ortak yapımcılığında çekilen, Ahmet Kapucu'nun yönettiği "Sevmek Yüzünden" filmi vizyon için gün sayıyor. Filmden yeni fragman yayınlandı.

Bu romantik komedide izleyiciler, etkileyici bir aşk hikayesinin doğuşuna tanıklık ederken hiç beklemediği anda geçmişiyle hesaplaşmak zorunda kalan güçlü bir kadının hemcinsi için verdiği mücadeleye de eşlik edecek.

22 Mart Cuma günü vizyona girecek “Sevmek Yüzünden” filminde yetenekli oyuncu Ayça Ayşin Turan beyaz atlı prens hikayelerinden bıkıp hayatına yeni bir yön verme hedefindeki İdil karakterini canlandırıyor. Serhat Teoman ise yaşadığı büyük kayıp sonrası kabuğuna çekilen Ömer karakterine hayat veriyor. 

Seçil Çömlekçi ve Ahmet Kapucu’nun senaryosunu yazdığı filmde ayrıca Ezgi Şenler, Ali Gözüşirin, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala ve Yıldız Kültür gibi birbirinden değerli isimler rol alıyor. 



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Sinema Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar