27 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ESOGÜ TÖMER’den Uluslararası Öğrencilere İftar

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (ESOGÜ TÖMER), Türkçe hazırlık eğitimine devam eden yabancı uyruklu öğrencilerine ESOGÜ Otel’de iftar yemeği verdi.

İftara Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile Kurumsal İletişim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Yakup Murat Bulut, TÖMER yönetim kurulu, akademik ve idari personeli ile burslu öğrencilerle temaslarda bulunmak üzere şehrimizde bulunan Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) temsilcileri katıldı. İftar sonunda uluslararası öğrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Kamil Çolak, Türkçe hazırlık eğitiminin kalan sürecinde öğrencilere başarılar diledi.   



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar