28 Nisan 2024 Pazar
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ABD’de yatırım ve girişimcilik ANAÇ’ta konuşuldu

Anadolu Üniversitesi Anaç Ön Kuluçka Merkezi ve Ar-Ge ve İnovasyon Koordinasyon Birimi (ARİNKOM) tarafından düzenlenen “ABD’de Yatırım ve Girişimcilik Semineri” Anaç Ön Kuluçka Merkezi’nde gerçekleştirildi. Seminere, ABD Ticaret Müsteşarlığı Heyeti’nden Ticaret Müşaviri Fred. W. Aziz, ARİNKOM Yöneticisi Prof. Dr. Hasan Murat Ertuğrul, ICI Teknoloji Kurucu Başkanı Kenan Işık’ın yanı sıra çok sayıda kişi katılım gösterdi.

ABD Büyükelçiliği Ticaret Müşaviri Fred W. Aziz'in  açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte ABD Ticaret Müsteşarlığı tanıtımı, SelectUSA Programı, SelectUSA’in sunduğu hizmetler, ABD'de Federal Destek Programları ve Teşvikler, Eyalet Programları ve Teşvikler, ABD'de şirket kurmanın maliyetleri ve 23-26 Haziran tarihlerinde Maryland'de gerçekleşecek 2024 SelectUSA Yatırım Zirvesi ele alındı.  Etkinliğin devamında ICI Teknoloji Kurucu Başkanı Sayın Kenan Işık, deneyim paylaşımı sunumu ile SelectUSA Programı tecrübesini ve ABD ile işbirliği konularında dikkat edilmesi gereken hususları katılımcılarla paylaştı.

Seminerin ardından networking oturumu ile soru-cevap ve görüş alış-verişi yapılarak etkinlik sona erdi.



Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar