29 Mart 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ, ESTÜ’yü Ziyaret Etti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ, ESTÜ’yü Ziyaret Etti
  • 27 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2690 kez okundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın Fatih DÖNMEZ ve beraberindeki heyet, Eskişehir Teknik Üniversitesini ziyaret etti.  25 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen ziyaret kapsamında Bakan Sayın DÖNMEZ, Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Adnan ÖZCAN öncülüğünde ESQUAKE Sismik İzolatör Test Laboratuvarına ziyarette bulundu.  Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sayın Yunus ÖZDEMİR ile Prof. Dr. Sayın Onur KAYA, ESQUAKE Sismik İzolatör Test Laboratuvarı Müdürü Prof. Dr. Sayın Gökhan ÖZDEMİR, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Hanife Apaydın Özkan ve ESQUAKE personeli hazır bulundu.

“ESQUAKE Sismik İzolatör Test Laboratuvarı hakkında detaylı bilgi aldı”

Ziyarette, Laboratuvar Müdürü Prof. Dr. Sayın ÖZDEMİR, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Sayın DÖNMEZ ve beraberindeki heyete depremler nedeniyle yapılarda meydana gelen hasarları engellemek amacıyla geliştirilen ve ülkemizde de kullanılmaya başlanılan sismik izolatörlere yönelik testlerin yapıldığı ESQUAKE Sismik İzolatör Test Laboratuvarı hakkında detaylı bilgi aktardı.

“ESTÜ Proje Takımları ile görüştü”

ESQUAKE Sismik İzolatör Test Laboratuvarı ziyareti sonrasında Bakan Sayın DÖNMEZ ve beraberindeki heyet, ESTÜ Proje Takımlarının standlarını ziyaret etti. Sürdürülebilir enerji kullanımını teşvik etmek amacıyla en verimli hidrojen enerjili aracı yapmak amacıyla yola çıkan HİDROANA Takımı, güneş enerjili ve elektrikli araç projesi takımı ESTÜ Solar Team, ESTÜ’nün Mobil Şarj İstasyonu Projesi EVbee ve insansız hava araçlarını özgün bir şekilde tasarlayıp üreten Anatolia Aero Design İHA Proje Takımı üyeleri ile görüşen Bakan Sayın DÖNMEZ geliştirdikleri projeler hakkında bilgi aldı.

Ziyaret, fotoğraf çekiminin ardından son buldu.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar