20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eczacılık Fakültesi öğrencisinden önemli başarı

Eczacılık Fakültesi öğrencisinden önemli başarı
  • 13 Mayıs 2023 Cumartesi
  • 2717 kez okundu

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği tarafından bu yıl 6’ıncısı düzenlenen “FarmaFikir – Geleceğin Eczacılığı ile İlgili İnovatif Yaklaşımlar İnovasyon ve Fikir Yarışması” gerçekleştirildi. Eczacılık mesleğinin ve gençlerin geleceğini şekillendirmek, hızla değişen mesleki olguları takip edebilmek, çağımızın gerekliliği olan teknoloji ve inovasyon konularını daha net bir şekilde ele alabilmek amacıyla düzenlenen yarışmaya Eczacılık Bölümlerinde okuyan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Yarışmada 34 eczacılık fakültesi, 56 öğrenci topluluğu, 275 öğrenci ve 126 projenin katılımıyla gerçekleştirildi. İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesinin ev sahipliğinde düzenlenen ödül töreninde Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Cem Deniz Beyaz “EczaAl: Serbest Eczaneler için Yapay Zekâ Destekli Karar Destek Mekanizması” başlıklı projesi ile Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

'

Gönderen: alfa_turk

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar