19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

ÇEDES Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi (ÇEDES) Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü uhdesinde yürütülen "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi"nin ilimizdeki tanıtımı yapıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Kaplan başkanlığında düzenlenen tanıtım toplantısında, ilçe şube müdürleri ile projede görev alacak kulüp temsilcisi öğretmenlerle bir araya gelinerek projenin amacı, içeriği ve uygulanma süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı.

ÇEDES İl Koordinatörleri Şule Engiz Gül ve Mehmet Alıcı, projenin tanıtım toplantısında; temsilci öğretmenlerimize projenin tanıtımı yapılarak, amaç ve hedefleri anlatılmış, her okulumuzda Değerler Kulübü kurulması istenmiş, kulübün kurulma süreci, uyulacak usul ve esaslar ile yapılacakve işlemler hakkında bilgiler verildi.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar