20 Nisan 2024 Cumartesi
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir’deki Meslek Liselerince Donatılan Mobil Mutfaklar Yolda…

Eskişehir’deki Meslek Liselerince Donatılan Mobil Mutfaklar Yolda…
  • 8 Şubat 2023 Çarşamba
  • 1822 kez okundu

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Yunusemre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince donatılan 2 Adet Mobil Mutfak depremzedelerin sıcak yemek ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıktı.

6 Şubat sabahı Kahramanmaraş’ta art arda meydana gelen depremler büyük bir felakete yol açarken, depremden zarar gören 10 ilde arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor.

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği, 10 binlerce kişinin yaralandığı depremin ardından tüm Türkiye depremzedeler için seferber oldu.

Gün; ekmeği, suyu, varı, yoğu paylaşma günü diyerek Eskişehir Valiliği himayelerinde AFAD emrinde Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde; Yunusemre ve Ali Güven Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerince donatılan 2 Adet Mobil Mutfak gönüllü öğretmenlerimiz eşliğinde ihtiyaç ortadan kalkana kadar depremzedelerin ve zorlu şartlar altında çalışan ekiplerin sıcak yemek ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıktı.

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar