19 Nisan 2024 Cuma
eskişehir öğrenci apartlar yurtlar barınma yurt apart

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Deprem Bölgesine 3 Tır Gıda ve Su Gönderildi

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünce depremden etkilenen Hatay ve Osmaniye illerine 3 tır su ve gıda malzemesi gönderildi.

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, depremin duyulması ile Eskişehir eğitim camiasının harekete geçtiğini söyledi.

Depremzedelere yönelik bağış kampanyasının hemen başlatıldığını dile getiren Töre, "Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arama ve Kurtarma Birimi Ekibimizi Malatya iline gönderdik. Ardından aşçı, aşçı yardımcısı, ilk yardım öğretmeninden oluşan ekibi Hatay’a uğurladık. Bugün 3 tır su ile gıda malzemesini Hatay ve Osmaniye’ye gönderiyoruz." ifadesini kullandı.

Pervin Töre, bölgeden gelen talepleri öncelikli olarak karşılamaya yönelik çaba sarf ettiklerini vurgulayarak, "Mesleki ve teknik Anadolu liselerimiz ve öğretmenevi tarafından üretilen 15.000 ekmek deprem bölgesine gönderilmek üzere her gün Eskişehir Valiliğine teslim edilecek. İhtiyaç ortadan kalkıncaya kadar yemek üretecek şekilde kuru gıda malzemesi ile birlikte 2 mobil mutfak Hatay iline gönderilecek." dedi.

Yardımların devam edeceğini de vurgulayan Töre, 1 tır suyunda önümüzdeki saatlerde yola çıkacağını kaydetti.

 

'

Gönderen: journal

YORUM YAZ
Bu habere yorumlar
eskişehir güvenlik kamerası

Eskişehir Eğitim Haberleri

Eskişehir Öğrenci Apartları, Yurtları

Öğrenci apart ve yurtlarının listesi, harita konumları, fotoğraf ve detay bilgileri, fiyatları

Eskişehir Günlük Kiralık Ev

Espark Karşısı Günlük Kiralık Ev

Eskişehir Ücretsiz Seri İlanlar

Eskişehir İş İlanları, Bilgisayar ve Parçaları, Bisiklet/Motosiklet, Bitki-çiçek / Süs-ev Bitkileri, Cep Telefonu, Ders-Eğitim Verenler / Almak İsteyenler, Diğer İlanlar, Ev Arkadaşı, Ev Eşyası, Evcil Hayvanlar, Kitap, Müzik Aletleri, Spor Malzemeleri, İş Arayanlar, İşçi-Eleman Arayanlar